skip to Main Content

Kuvaukset ajanvarauksella. 

Varaa aika kuvaukseen netissä tai puhelimitse (lemmikuvausten ajanvaraus vain puhelimitse)

Verkkopalvelussamme on valittavana kuvausaikoja studiokuvauksiin rajoitetusti alkaen hinnoilla tiettyihin peruskuvauksiin arkisin 1-4 viikon välillä varaushetkestä.

Mikäli et löydä avoimia aikoja tai sopivaa kuvauspalvelua, niin soita tai lähetä sähköpostia.Lyhyelläkin varoitusajalla pääsee kuvaan.

Passikuvaan ei ole välttämätöntä varata aikaa.  Mikäli haluatte tulla ajanvarauksella passikuvaan, niin valitkaa palvelun laajuus ja sisältö kohdista passikuvaus vaihtoehto.

Huom! Nämä palvelut varattavissa vain puhelimitse.

-lemmikkikuvaukset, -viikonloppukuvaukset, -mainoskuvaukset, -kuvaukset asiakkaan kohteessa

Kuvaukseen tullessa

Juhlakuvaan kuuluu usein kukkia – muistathan kuvaan tullessasi varata kuvauskukat mukaasi. Kukkakimppu saattaa runsaudessaan viedä huomiota itse kuvattavalta, mutta yksi kukka on asetelmallisesti silmää miellyttävä ja antaa käsille luonnollista tekemistä kuvassa.

Lapsikuvaan tullessa

Lue vinkit: Hyva_muistaa lapsikuvaan tullessa.

Lemmikkikuvaukset

Lemmikkikuvauksiin aika pitää aina varata puhelimitse, jotta kuvaaja voi varautua parhaalla mahdollisella tavalla kuvaukseen.

Kuvausmaksu veloitetaan kuvauksen yhteydessä.

Kuvauksen yhteydessä veloitamme kuvausmaksun, koska emme ole paketoineet kuvauksen hintaa ja kuvia keskenään.

Koevedokset

Kuvauksen jälkeen koevedokset ovat nähtävissä verkkokaupassamme mahdollisesti jopa samana päivänä.  Näet palvelussa kuvasi väri-, mustavalko- tai seepiakuvina.

Voit helposti tehdä kuvatilauksen haluamistasi kuvista, koota kuvakansioita ja valita erilaisia kiitoskortteja sinulle sopivalla ajalla esim. iltaisin tai viikonloppuisin.

Kuvien maksaminen tapahtuu myös verkkopalvelussa ja voitte valita toimituksen suoraan kotiin tai halutessanne noutona liikkeestämme.

Ajanvaraus

Back To Top