skip to Main Content

Kuvaukset ajanvarauksella. Valmistujaiskuvaukset, rippikuvaukset, vihkikuvaukset, lapsikuvaukset.

Varaa aika kuvaukseen netissä tai puhelimitse. 

Nettipalvelussamme on valittavana kuvausaikoja studiokuvauksiin rajoitetusti alkaen hinnoilla tiettyihin peruskuvauksiin arkisin 1-4 viikon välillä varaushetkestä. Keikka- ja miljöökuvaukset asiakkaan kohteissa varataan aina puhelimitse. Mikäli et löydä avoimia aikoja niin soita tai lähetä sähköpostia.

Lauantaikuvaukset varattavissa pääsääntöisesti puhelimitse.

Lyhyelläkin varoitusajalla pääsee kuvaan.

Tiedustelut ja varaukset muista ajankohdista, kuvauksista ja hinnoista pyydämme tekemään puhelimitse tai sähköpostitse. Puhelin:0106 667 900. asiakaspalvelu(at)kuvapaja.fi

Kuvaukseen tullessa

Juhlakuvaan kuuluu usein kukkia – muistathan kuvaan tullessasi varata kuvauskukat mukaasi. Kukkakimppu saattaa runsaudessaan viedä huomiota itse kuvattavalta, mutta yksi kukka on asetelmallisesti silmää miellyttävä ja antaa käsille luonnollista tekemistä kuvassa.

Lapsikuvaan tullessa

Lue vinkit: Hyva_muistaa lapsikuvaan tullessa.

KUVAUSMAKSU VELOITETAAN KUVAUKSEN YHTEYDESSÄ.

Kuvauksen yhteydessä veloitamme kuvausmaksun, koska emme ole paketoineet kuvauksen hintaa ja kuvia keskenään.

Koevedokset

Kuvauksen jälkeen koevedokset ovat nähtävissä Fotonet-palvelussa mahdollisesti jopa samana päivänä.  Näet palvelussa kuvasi väri-, mustavalko- tai seepiakuvina.

Voit helposti tehdä kuvatilauksen haluamistasi kuvista, koota kuvakansioita ja valita erilaisia kiitoskortteja sinulle sopivalla ajalla esim. iltaisin tai viikonloppuisin.

Kuvatilausten tekeminen on helppoa ja hauskaa. Omien käyttäjätunnusten lisäksi saat halutessasi katselutunnuksia, joita voit jakaa ystäville, sukulaisille ja juhlavieraille.

Ajanvaraus

  • Varaa aikasi tästä

  • Tietosi

Back To Top