Skip to content

Me välitämme työstämme ja saamme palkan vain onnistuneista ja ostetuista kuvista.Tällä hetkellä kuvaamme noin 45 000 lasta vuosittain. Pyrimme pitämään henkilökuntamme työssä ympäri vuoden ja siksi kuvaajat ovat pitkän kokemuksen omaavia ammattilaisia. Tällä hetkellä kuvaajien kokemus on  8-35 vuotta. NPS asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksista olemme ylpeitä. Studio Kuvapaja 42 pistettä.  Iloiset ja kokeneet kuvaajamme onnistuvat kuvaamaan lapsista useita erilaisia otoksia kiireettömällä aikataululla.

Käytössämme on Ecolor Oy :n kuvatulostus, verkkokauppa ja laskutuspalvelu.  Ecolor Oy:lle myönnetty Ekokompassi sertifikaatti takaa palvelumme ympäristöystävällisyyden. Kuvamme tulostetaan hiilivapaalle FSC-sertifioidulle valokuvapaperille täysin ilman kemikaaleja. Pyrimme toimitamaan vain tilattuja tuotteita ilman turhia palautuksia, pakkauksia ja kuljetuksia.

  • Perheillä on halutessaan mahdollisuus tilata myös tuotteita, joissa hiilijalanjälki on kokonaan kompensoitu Puuni Oy:n kautta. 
  • Ecolor Oy:n avainlippu on merkki suomalaisesta työstä koko toimitusketjun osalta, aina kuvauksesta kuluttajan lopputuotteeseen.
  • Tietosuoja: Asiakkaidemme tietosuoja on meille tärkeää ja siksi toimimme EU:n GDPR asetuksen mukaisesti. Käytössämme oleva sähköinen ilmoittautuminen kuvaukseen toteuttaa tietoturvaa ja myös nopeuttaa prosessia kuvien toimituksessa. Kuvaukseen ilmoittaumisessa käytössä suomi/ruotsi/englanti.
avainlippu
sertifikaatti
Ekokompassi_logo_RGB

Pyydä tarjous tai tilaa kuvaus koululle/päiväkodille.

Yhteydenottolomake koulu/päiväkotikuvauksista päättäville.

    Back To Top